newgolberhoeve.nl

gastenboek

193 berichten, 20 pagina's 
«  12  13  14  15  16  » 
14-12-2011
Geplaatst door: sandra van veluw

silke

even laten weten hoe het hier gaat! Silke is een rustig, maar zelfverzekerd hondje. Gaat goed! Verbazend genoeg de nachten helemaal stil. Overdags in de bench is minder leuk...Maar ook vrij snel stil. De kinderen (en wij!) zijn stapeldol op haar (de katten nog niet zo.. ). We genieten volop van onze schat!

13-12-2011
Geplaatst door: Simone van der Ent

Pup Mick

Hallo,
Even een update van de avonturen van Mick.
Mick is een bijzonder intelligent en energiek hondje. Het energieke heeft hij vast van zijn vader! Onvoorstelbaar hoe snel hij dingetjes onthoudt en leert. Hij is lief en ontzettend ondeugend! We moeten hem voortdurend in de gaten houden, de momenten waarop hij slaapt zijn dan ook de momenten waarop wij iets in het huishouden kunnen doen. De verwachting is dat de kerstboom dit jaar nog wel zal omvallen!
We genieten heel erg van deze pup (die iedere dag centimeters lijkt te groeien) en zijn erg benieuwd hoe hij zich verder gaat ontwikkelen.
Groeten,

Fam. Van der Ent

09-12-2011
Geplaatst door: sandra kaltenecker

Bailey

hoi, hier een berichtje van Bailey, alles gaat goed en het is super gezellig , we zijn super blij met onze kanjer. Wat een gaaf filmpje is het geworden. Veel likken van Bailey en gr van ons .

09-12-2011
Geplaatst door: sandra en iwam

Hallo,

Met Benji gaat het super goed af en toe lekker ondeugend hahaha maar is leuk hoor en hij houdt van opruimen alles gaat de mand in..

En wat een leuke reclame..

Groetjes van ons en natuurlijk van Benji

07-12-2011
Geplaatst door: J.te Hennepe

commercial.

Hoi Yvonne en Jeroen.
Gisteren de kerstcommercial van Sky Radio gezien. Wat was hij leuk. Met Sam gaat het heel goed. Hij vond de kerstboom helemaal geweldig, Het is een heel lief beestje en soms kan hij ook heel ondeugend zijn. Maar ja er moet ook wat inzitten. Verder alles goed bij jullie? Ook leuk dat Lola pups krijgt. Ben erg benieuwd naar de foto's. groetjes uit het natte Winterswijk.

07-12-2011
Geplaatst door: Simone van der Ent

Mick

Hallo,
We willen jullie graag laten weten hoe het met Mick(Banjo) gaat.
Mick is een lieverd, hij heeft al snel zijn plekje gevonden. Sjouwt van alles zijn mand in. Verder luistert hij al goed en is al aardig zindelijk. De eerste twee nachten waren moeilijk, tjonge wat heeft hij gepiept. Vannacht ging het veel beter.
We genieten ontzettend van hem en zullen jullie op de hoogte houden.
Groetjes van Mick en de rest van de familie van der Ent

04-12-2011
Geplaatst door: sandra kaltenecker

Bailey

goedemorgen, even een berichtje van Bailey, hij heeft het al helemaal naar zijn zin. Hij heeft vanacht even gepiept maar was al snel over, we zijn super blij met hem en we houden jullie op de hoogte, gr van sandra de familie en bailey natuurlijk.

29-11-2011
Geplaatst door: Bart van der Ent

Weer een leuk filmpje

Hallo Jeroen en Yvonne,
Wat een geweldig filmpje staat er weer op de site! Afgelopen weekend hebben we de pups mogen zien en wat zijn ze geweldig! Ze komen uit een warm nest. We kunnen bijna niet wachten tot we onze pup mee mogen nemen. De hele dag is het onderwerp van gesprek en we kunnen nu al genieten van die kleine, grote man. De foto's en filmpjezindelen ons enorm om de tijd te overbruggen. Tot snel!!!

20-11-2011
Geplaatst door: Fam.Hermans

lieve oudjes

Hallo Jeroen en Yvonne.
Het gaat prima met onze lieve oude dametjes.
Jazz wordt in December 11 jaar en Shira wordt volgende week 12 jaar.
Hoezo kei gezonde honden van jullie adres.
Heerlijk hoor, het is nog elke dag genieten van de twee oude dametjes.

07-11-2011
Geplaatst door: marrie

filmpje

hoi Yvonne,
Wat een schattig filmpje heb je gemaakt
en wat een lieve puppy,s hebben jullie
die boffen maar met zo,n heerlijke verzorging.
groetjes marrie