newgolberhoeve.nl

gastenboek

178 berichten, 18 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
07-03-2012
Geplaatst door: fam.van alphen

bink (dejay)

hoi, het gaat heel goed met Bink (Dejay) hij is lekker ondeugend, is veel op onderzoek uit, speelt graag buiten in de tuin, eet goed, groeit als kool en het slapen s'nachts gaat ook steeds beter.
we zijn superblij met hem.

groetjes Fam.van Alphen

20-02-2012
Geplaatst door: Hans en Hanneke

Lady

Het gaat goed met Lady. Ze is super schattig, speelt goed en blijft maar kort (10 min) protesteren als ze in de bench gaat. Eten gaat redelijk en buiten in de tuin vind ze heerlijk, wij genieten vollop

20-02-2012
Geplaatst door: sylvana en martijn

hoi

even een update over onze lieve paco .
hij doet het super goed. ontzettend lief , graag willen spelen. eet en drinkt goed. en 'snachts gaat het super piept eerst 10 a 30 minuten en slaapt dan tot ongeveer tot 6 uur half 7. dus het gaat super. we zijn erg blij met hem.

16-02-2012
Geplaatst door: Nancy

baby

Hoi Yvonne en Jeroen,

Gefeliciteerd met jullie zoon!!!
Wij hopen dat alles goed gaat met hem en met jullie!

Groeten van Marco, Nancy en een poot van Sacha

03-02-2012
Geplaatst door: Simone van der Ent

Mick

Hallo,
Met Mick gaat het super, hij is geweldig lief! Hij gaat steeds beter luisteren en de puppy cursus zal ons daar zeker bij helpen. Mick is een echte Buitenhond. Hij vindt het eerlijk om los over de dijk te rennen en sjouwt met van alles en nog wat in zijn bek rond. Mick zal een grote hond worden. Hij zit al 30 procent boven de normale groei. Nog bedankt voor de stamboom. Groeten van ons allen.

30-01-2012
Geplaatst door: Hermans

puppie

Hallo Yvonne en Jeroen,
'Wie is die vreemde eend in de bijt' bij het kopje Pups?
Dat is een schatje!
Net als onze Jazz en Shira.

Groetjes, Anja en Shoba Hermans

25-01-2012
Geplaatst door: sandra kaltenecker

Bailey

Hoi, hier even een berichtje van bailey , hij is een geweldige hond en heeft het onwijs naar zijn zin bij ons en andersom ook natuurlijk. We zijn nu op de pupclub en het is een voorbeeld hond, super bedankt voor het opsturen van zijn stamboom en voor alles wat Bailey zo''n geweldige hond maakt groetjes van de fam kaltenecker en bailey natuurlijk.

24-01-2012
Geplaatst door: jan en yvonne lepelaars

jopke

hartelijk dan doet het k voor het opsturen van de stamboom van ons Jopke. Hij doet alles prima, en iedereen vindt hem een prachtige pup, nogmaals bedankt voor alles, groetjes, Jan en Yvon Lepelaars

23-01-2012
Geplaatst door: Martine

Pups Lola

Hoi Yvonne en Jeroen,

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige nest Bernertjes, ze zijn prachtig! Ben blij dat Angel bij jullie blijft wonen en hoop dat ze net als haar moeder zo'n geweldig karakter heeft. Heel veel knuffel plezier!!

19-01-2012
Geplaatst door: Jeannette

Berner Sennen pupjes

Hoi Yvonne , wat was het leuk om de Berner sennen pups van Lola in het echt te zien ! Ze zien er prachtig uit en zijn tevreden hummeltjes Lola is een goede moeder voor haar kroost !

Geniet maar van die schatjes !
Tot gauw ,

Jeannette