newgolberhoeve.nl

gastenboek

193 berichten, 20 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
08-06-2012
Geplaatst door: fam. van den Berg

Gefeliciteerd!

Hallo Jeroen en Yvonne,

Wat lief....
Gefeliciteerd met jullie schitterende nieuwe pups. Ze zien er weer zo mooi uit! Wij hebben nog steeds heel veel plezier van onze BO, een lieve dame van ruim 2 jaar! Ook een dikke knuffel van haar.

03-06-2012
Geplaatst door: Fam. te Hennepe

pups.

Hallo Fam.
Hartelijk gefelciteerd met de geboorte van de pups, hoeveel zijn het er geworden. Zo te zien zijn het beste dikkertjes en mooi van kleur. Er komen misschien nog wel meer foto's. veel geluk ermee.

01-06-2012
Geplaatst door: janny en maarten

pups

Hallo Yvonne en Jeroen,

gefeliciteerd met de geboorte van jullie pups.
hoeveel heeft lady er gekregen???
veel suc6 er mee.groetjes

01-06-2012
Geplaatst door: Annette Groen

Luna pup Lady

Hallo Fam Luiiijf,

Gefelictiteerd met de geboorte van de pups van Lady. Wij kijken al met smart uit naar Luna. Nu de 3e hond van jullie voor ons. En ik weet zeker, de honden kijken er al super naar uit! Erg leuk dat het zulke sociale,energieke! en vooral lieve honden zijn.

Tot snel,
Groetjes Annette en familie groen + Tess en Boris

18-03-2012
Geplaatst door: Martin & Hester

Budah

Hallo Yvonne & Jeroen,

Met Budah gaat het uitstekend! Hij groeit als kool en wordt steeds brutaler. Hij is erg actief en groeit goed. Morgen sturen we een paar foto's

groetjes
Martin & Hester

07-03-2012
Geplaatst door: fam.van alphen

bink (dejay)

hoi, het gaat heel goed met Bink (Dejay) hij is lekker ondeugend, is veel op onderzoek uit, speelt graag buiten in de tuin, eet goed, groeit als kool en het slapen s'nachts gaat ook steeds beter.
we zijn superblij met hem.

groetjes Fam.van Alphen

20-02-2012
Geplaatst door: Hans en Hanneke

Lady

Het gaat goed met Lady. Ze is super schattig, speelt goed en blijft maar kort (10 min) protesteren als ze in de bench gaat. Eten gaat redelijk en buiten in de tuin vind ze heerlijk, wij genieten vollop

20-02-2012
Geplaatst door: sylvana en martijn

hoi

even een update over onze lieve paco .
hij doet het super goed. ontzettend lief , graag willen spelen. eet en drinkt goed. en 'snachts gaat het super piept eerst 10 a 30 minuten en slaapt dan tot ongeveer tot 6 uur half 7. dus het gaat super. we zijn erg blij met hem.

16-02-2012
Geplaatst door: Nancy

baby

Hoi Yvonne en Jeroen,

Gefeliciteerd met jullie zoon!!!
Wij hopen dat alles goed gaat met hem en met jullie!

Groeten van Marco, Nancy en een poot van Sacha

03-02-2012
Geplaatst door: Simone van der Ent

Mick

Hallo,
Met Mick gaat het super, hij is geweldig lief! Hij gaat steeds beter luisteren en de puppy cursus zal ons daar zeker bij helpen. Mick is een echte Buitenhond. Hij vindt het eerlijk om los over de dijk te rennen en sjouwt met van alles en nog wat in zijn bek rond. Mick zal een grote hond worden. Hij zit al 30 procent boven de normale groei. Nog bedankt voor de stamboom. Groeten van ons allen.