newgolberhoeve.nl

gastenboek

196 berichten, 20 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
23-10-2012
Geplaatst door: Jenny te Hennepe

jarig.

Hallo Fam.
Op 18 Oktober hebben we de verjaardag van JOB gevierd hij werd al weer 2 jaar. Het is een hele lieve hond, speelt graag met Job. We gaan veel met de honden wandelen en naar het bos, en toen het zo'n mooi weer was zwemmen. Hij vond het prachtig. Foto's van de verjaardag komen nog.

13-10-2012
Geplaatst door: Gé en Mieke van der Ent

Syl

Hallo, dinsdag a.s wordt Syl 1 jaar net als al zijn broertjes en zusjes! Wij genieten enorm van deze lieverd want dat is hij, zo nu en dan nog een heerlijke puber maar over het geheel een super lief dier. We hopen ook nog wat foto's te zien van zijn broertjes en zusjes, we zijn best nieuwsgierig hoe die zich ontwikkeld hebben.
Hartelijke groeten van ons en een poot van Syl

09-09-2012
Geplaatst door: Fam. Groen

Luna

Hallo Fam. Luiijf,

Hier een berichtje uit Zoetermeer: het gaat heel erg goed met Luna (pup Lady 29 mei 2012). Boris en Tess vinden het net als wij helemaal geweldig. Rennen, zwemmen, eten, lopen en spelen onze roedel krijgt er geen genoeg van! Het zijn alle drie hele lieve, gezonde honden waar wij enorm van genieten!!!!!!!!!
Groeten, Fam Groen.

08-06-2012
Geplaatst door: fam. van den Berg

Gefeliciteerd!

Hallo Jeroen en Yvonne,

Wat lief....
Gefeliciteerd met jullie schitterende nieuwe pups. Ze zien er weer zo mooi uit! Wij hebben nog steeds heel veel plezier van onze BO, een lieve dame van ruim 2 jaar! Ook een dikke knuffel van haar.

03-06-2012
Geplaatst door: Fam. te Hennepe

pups.

Hallo Fam.
Hartelijk gefelciteerd met de geboorte van de pups, hoeveel zijn het er geworden. Zo te zien zijn het beste dikkertjes en mooi van kleur. Er komen misschien nog wel meer foto's. veel geluk ermee.

01-06-2012
Geplaatst door: janny en maarten

pups

Hallo Yvonne en Jeroen,

gefeliciteerd met de geboorte van jullie pups.
hoeveel heeft lady er gekregen???
veel suc6 er mee.groetjes

01-06-2012
Geplaatst door: Annette Groen

Luna pup Lady

Hallo Fam Luiiijf,

Gefelictiteerd met de geboorte van de pups van Lady. Wij kijken al met smart uit naar Luna. Nu de 3e hond van jullie voor ons. En ik weet zeker, de honden kijken er al super naar uit! Erg leuk dat het zulke sociale,energieke! en vooral lieve honden zijn.

Tot snel,
Groetjes Annette en familie groen + Tess en Boris

18-03-2012
Geplaatst door: Martin & Hester

Budah

Hallo Yvonne & Jeroen,

Met Budah gaat het uitstekend! Hij groeit als kool en wordt steeds brutaler. Hij is erg actief en groeit goed. Morgen sturen we een paar foto's

groetjes
Martin & Hester

07-03-2012
Geplaatst door: fam.van alphen

bink (dejay)

hoi, het gaat heel goed met Bink (Dejay) hij is lekker ondeugend, is veel op onderzoek uit, speelt graag buiten in de tuin, eet goed, groeit als kool en het slapen s'nachts gaat ook steeds beter.
we zijn superblij met hem.

groetjes Fam.van Alphen

20-02-2012
Geplaatst door: Hans en Hanneke

Lady

Het gaat goed met Lady. Ze is super schattig, speelt goed en blijft maar kort (10 min) protesteren als ze in de bench gaat. Eten gaat redelijk en buiten in de tuin vind ze heerlijk, wij genieten vollop